Nyt tag i Nordsjælland (din tagguide)

Køb dit nye tag fra Nordsjællands førende tageksperter

Poul Hvitved er et professionelt taglægger firma. Vi servicerer kunder, der efterspørger et nyt tag af høj kvalitet og flot finish.

Få tryghed med en tagekspert​

Vi er specialister i tag og har lagt nyt tag på mere end 300 huse i Nordsjælland løbet af de sidste 20 år.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning​

Vi rådgiver dig altid ud fra den nyeste viden og hjælper dig også gerne med at få idéerne.

​Glæd dig hver dag

Du får en helt færdig løsning med det perfekte tag, hvor der er kælet for detaljerne, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Brug ikke tid på håndværkerne

Vi sørger for klar kommunikation og har styr på processer og koordinering.

Få den rigtige pris

Du får en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, der også holder på den lange bane.

Centralt i Nordsjælland​

Vi laver bl.a. perfekte tage i Birkerød, Hillerød, Allerød, Farum, Holte, Gentofte, Hørsholm, Lyngby mv.

Typiske spørgsmål inden køb af nyt tag

Har du brug for et nyt tag?


Har du gjort dig overvejelser om at få lagt nyt tag? eller måske allerede taget valget? Så er du landet det rigtige sted. Der ligger nemlig mange tanker bag en sådan beslutning. Hos dansk tagkompagni er vi specialister, og vi gør derfor vores bedste for at guide og rådgive dig til at træffe det rette valg.

Giv os et kald på tlf. 33 22 33 33, eller skriv en mail i kontaktformularen, så finder vi i fællesskab et uforpligtende tilbud, der passer dig og dine forventninger til et nyt tag.

Nyt tag

Hvem er vi?
Dansk tagkompagni er et erfarent firma, der vægter kvalitet og detaljer utrolig højt. Vi stræber efter det perfekte resultat hver gang, og du er derfor garanteret et tag, der lever op til dine forventninger. Derfor har vi øje for detaljen gennem hele processen – lige fra det indledende tømrerarbejde til tagdækningen er færdig.  

Hos os får du en helt færdig tagløsning med sans for alle detaljer og samtidig flot finish, ude som inde.

Hvilke tagtyper kan du vælge?

Der findes et utal af forskellige tagbelægninger, og derfor kan det ofte være en svær beslutning der skal træffes. Hos dansk tagkompagni, står kvaliteten af materialet i høj kurs, og vi laver derfor kun nyt tag i materialer, der sikrer dig et resultat, som holder.

Et tag bliver med tiden udsat for både blæst, regn, frost og varme. Derfor er det ikke kun tagets farve og form, der skal tages højde for, når der skal træffes en beslutning.
Vi har samarbejde med en række leverandører, som hver især er producenter af de ultimativt bedste og mest velproducerede tagmaterialer, som kan modstå det hele. 

 

Vi kan derfor tilbyde dig et nyt tag lavet af:

Betontagsten kan af udseende minde en del om klassiske teglsten. De er særligt populære ved nybyggeri og renovering, og er derfor ofte det foretrukne valg, hvis du ønsker et klassisk look. Betontagsten er nemme at lægge og samtidig et naturligt stærkt materiale, som holder. De produceres i flere forskellige farver, så der er derfor nok muligheder, hvis valget falder på denne type.

Med et Decratag, er du sikret et stilrent look, grundet det meget glatte materiale. Derudover er det et stærkt materiale, som derfor også er meget holdbart. Til de der ønsker en økonomisk løsning, kan et Decratag være det rette valg. Det er nemlig muligt at lægge det oven på et allerede eksisterende tag, såsom skifer eller eternit. Læs mere omkring decratag her.

Der findes et hav af forskellige tagsten. Vi har samarbejde med en række forskellige leverandører, hvilket sikrer dig, at vi kan lægge dit nye tag i præcis den og farve og det materiale du ønsker. Her kan du læse mere omkring vores leverandører af tagsten.  

…Men husk lige

Alle tagtyper kræver en mere uddybende beskrivelse. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os på enten tlf. 33 22 33 33, eller mail info@dansktagkompagni.dk, til en uforpligtende snak. På den måde kan vi rådgive dig på bedst mulig vis.

Hvilke overvejelser skal du gøre dig inden du vælger nyt tag?

  1. Når du har besluttet dig for at få fornyet dit tag, er det vigtigt, at du ikke tager en forhastet beslutning omkring materialer. Vi anbefaler at du overvejer alle muligheder, ved hjælp af råd og guidance fra os. På den måde sikrer du at vælge et tag, du bliver glad for de næste mange år. Kontakt derfor os, for at høre om dine muligheder.

  1. Når du skal til at vælge tagtype, vil det være oplagt, at overveje om du vil beholde husets look, eller om du vil forny det. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvad et nyt tag kan gøre ved udseendet af dit hus.

  1. De fleste gør sig først og fremmest overvejelser omkring farve og materiale af det nye tag. Derfor glemmer man tit at overveje selve formen. I samspil med valg af materiale og farve, kan den nemlig have stor betydning for, hvordan et tag tager sig ud. Du kan derfor overveje om du vil ændre eller bibeholde formen på dit tag.

  1. Farven er sammen med formen, de største beslutninger der skal tages, når det kommet til tagets udseende. En ny farve kan ændre hele husets look, og kan få et ældre hus til at synes nyt. Når farven skal vælges, er det vigtigt at tage højde for husets andre farver. Vi har rig erfaring med at guide vores kunder, når det kommet til at matche de rigtige farver.

  1. Som det femte skal du tage stilling til, hvilket materiale taget skal være lavet af. Her er det særligt vores ekspertise, der kommer til at have en betydning. Vi er nemlig udmærket godt klar over, hvilken jungle det kan virke som, når man skal finde fordele og ulemper, ved de forskellige materialer. Vi er dog nørder, når det kommer til at få lagt nyt tag, så du har ingen grund til bekymring.

Hvad skal jeg overveje når jeg skal have nyt tag? 

Der er flere forskellige ting, du skal overveje, hvis du vil have nyt tag. Der er selvfølgelig omkostningen, men der er også andre faktorer – eksempelvis: 

  • Om du har brug for at udskifte dit gamle tag
  • Hvilke ting du skal overveje, får du udskifter taget
  • Et realiatisk bud på, hvad det vil koste at udskifte dit gamle tag
  • Hele processen fra det gamle tag til det nye

Mange husejere vælger ofte at udskyde projektet, da det er økonomisk uoverkommeligt – hvilket det faktisk ikke er. Der er nemlig mange fordele ved at udskifte et gammelt tag, f.eks. en fornuftig økonomisk investering og bedre beskyttelse af dit hus. 

Hvor lang tid holder et nyt tag?

Der er mange afgørende faktorer for, hvor lang tid et tag holder. Det er nemlig forskelligt fra tagtype til tagtype, hvad det kan klare, og hvad det har brug for. Et stærkt og solidt undertag, kan for nogle materialer være den afgørende faktor for, at taget opnår den rette isolering og tæthed der skal til for, at regnvand holdes ude. Som udgangspunkt holder et tag mellem 30 og 50 år – det er dog ikke ualmindeligt at taget skal udskiftet flere gange i husets levetid. 

Hvad koster et nyt tag?

En nyt tag pris afhænger af forskellige faktorer. Størrelsen på taget, tagstenene samt tagtype er alle ting der er relevante for prisen. Som udgangspunkt er det dog en rigtig god idé, at få nyt tag da det giver en økonomisk gevinst. F.eks. kan du typisk spare op til 3.000 kr. om året på varmeregningen.
 
Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på nyt tag pris. Vi har nemlig stor ekspertise indenfor tag, og bruger kun materialer af høj kvalitet. Derfor kan du være sikker på at du får en godt tag til den rette pris. 

Mangler du også at få nye tagrender? – Få dem skiftet i samme omgang

Hvis du har besluttet at få lagt nyt tag, kan det i samme omgang være en god idé også at få skiftet tagrenderne. På den måde er du sikret, at de nye tagrender matcher det look, du har besluttet dit tag skal have. Derudover, er det vigtigt, at få skiftet tagrender i ny og næ, da der kan opstå huller, som kan skade facaden på dit hus.

Få også fornyet dit hjem med smukke nye lysindfald

Du kan med fordel overveje, om du i forbindelse med udskiftning af tag, også skal have lavet nye vinduer, eller kviste. I mange ældre boliger, kan det nemlig være begrænset, hvor meget lys, man i sin tid havde tiltænkt sin bolig skulle have. Et nyt lysindfald, kan nemlig gøre hjemmet mere behageligt at opholde sig i. Samtidig vil det også gøre din bolig mere moderne og attraktiv.

Ring og få et uforpligtende tilbud på et nyt tag 

Vi ved af erfaring, at der altid er utrolig mange spørgsmål i forhold til ny tagbelægning. Der ER nemlig mange til at tage stilling til. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os med alle de spørgsmål du end måtte have. På den måde kan vi i samarbejde finde en løsning der passer dig. Vi giver i den forbindelse derfor også et helt og aldeles uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig på enten tlf. 33 22 33 33, eller mail info@dansktagkompagni.dk.

Certificeret Monier Tagpartner og Decra Tageksepert

Vi er certificeret Monier Tagpartner og Decra Tagekspert. Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, så vi kan stå på mål for resultatet. Det ved vi, du er bedst tjent med, for et nyt tag skal holde i mange år.

Det perfekte tag, der passer til dig, dit hus og din økonomi

Vi har erfaring med alle slags tage fra de mest eksklusive tegltage og flotte stålpladetage til bølgeeternit og tagpaptage.

Vi laver smukke kviste, livgivende ovenlysvinduer, spændende nye lysindfald, gennemførte inddækninger og alt det andet, der gør din bolig til det hjem, du drømmer om.

Få en pris på dit nye tag - kontakt os i dag

Vi stræber altid efter, at du bliver helt tilfreds – både med resultatet og med processen.​ Skriv eller ring på​ 33 22 33 33.

Kontakt os og få et tilbud

Bemærk: Vi varetager kun opgaver på Sjælland