30 års produktgaranti og 15 års garanti på udførelsen af arbejdet

SE DE DECRA ICOPAL-TAGE VI HAR LAGT

Nyt Decra-tag

Få et flot og holdbart stålpladetag fra Icopal

Icopals Decra-tag er et meget alsidigt stålpladetag, der fås i et utal af varianter og har et elegant og stilrent udtryk. Decra er et rigtig flot og meget holdbart stålpladetag, som vi har mange gode erfaringer med.

​Decra-tagplader er robuste og stærke, men vejer meget lidt. Derfor kan et Decra-tag ofte lægges direkte ovenpå et eksisterende tag af f.eks. bølgeeternit. Dermed sparer du nedrivning og bortskaffelse af det eksisterende tag og opbygning af et nyt undertag mv.

​Samtidig er det en økonomisk og hurtig løsning, hvis du f.eks. har et parcelhus, der trænger til en gennemgribende tagrenovering. Et nyt stålpladetag kan være med til at løfte hele husets udtryk. Det tager typisk 10-15 arbejdsdage at lægge et nyt Decra-tag.

Vi er eksperter i Decra-tage

Hos Poul Hvitved er vi eksperter i Decra-tage. Det betyder, at vores håndværkere har gennemgået en speciel uddannelse hos Icopal i montering af bl.a. Decra-tage. Vi har derfor opbygget en unik viden om Decra-tage. Det sikrer dig den bedste rådgivning, korrekt montering samt et godt og langtidsholdbart resultat.

Før

Eternittag

Efter

Decratag lagt direkte på eksisterende eternittag
Kontakt os

Har du brug for nyt lys i din bolig?

Husk, at vi gerne rådgiver om de mange muligheder, et nyt Decra-tag åbner for. Ovenlysvinduer, en lystunnel eller andre mindre ændringer kan give oplevelsen af helt nye rum i din bolig.

Indbygget lyddæmpning

Alle Decra-tage har indbygget lyddæmpning, så regnvejr ikke længere lyder som en trommesolo på taget.

Vil du gerne se et Decra-tag i virkeligheden?

Vi har siden 2006 lagt mere end 50 Decra-tage i Birkerød og omegn. Derfor kan vi næsten altid vise dig et konkret tag i den farve og kvalitet, du overvejer. På den måde får du mulighed for at se, hvordan taget ser ud i praksis, inden du beslutter dig.

Garanti

Alle Decra-tage har 30 års produktgaranti på pladerne, og du får derudover 15 års garanti på udførelsen af arbejdet.

Ring eller skriv til, så giver vi dig et godt tilbud på et flot, nyt Decra-tag. Vi arbejder i hele Nordsjælland og løser mange tagopgaver i nærområdet i Birkerød, men også i Allerød, Farum, Holte, Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte mv.​​​

Kontakt os og få et tilbud

Bemærk: Vi varetager kun opgaver på Sjælland