Certificeret

Monier tagpartner

Se de monier-tage vi har lagt

Nyt tag med et smukt Monier-tag

Monier er den førende leverandør af tagmaterialer i Norden og Baltikum. Med et Monier-tag får du et bredt udvalg af tegl- og betontagsten af høj kvalitet. Fra eksklusive, glaserede tegltagsten til de funktionelle og mere økonomiske betontagsten. Monier-tagstenene fås i en lang række materialer, farver, profiler og overfladebehandlinger.

Vi er certificeret Monier Tagpartner

Poul Hvitved er certificeret Monier Tagpartner. Vi er specialuddannede til at oplægge et Monier-tag, og vi overholder de strenge kvalitetskrav til arbejdet. Teknologisk Institut gennemfører løbende stikprøvekontrol af en del af de færdige opgaver for at sikre den høje kvalitet.

Monier-tag - et populært valg

Med en tagløsning fra Monier får du et meget stærkt, holdbart og smukt tag, der er udviklet og tilpasset vores klima.

Det er skønne materialer at arbejde med og giver nogle meget smukke tage. Vores håndværkere lægger som altid vægt på at kæle for detaljerne, så det samlede udtryk bliver harmonisk og fint afsluttet.

Vi rådgiver dig, så du får det bedste resultat

Hos Poul Hvitved kender vi de mange nye muligheder, et nyt tag åbner for. Vi hjælper dig gerne med at finde de sten, der passer bedst til huset. Vi rådgiver dig om de nye muligheder, du kan overveje, når du står i processen med at skulle vælge et nyt tag. F.eks. kan et par nye ovenlysvinduer gøre en stor forskel, når et rum, der tidligere var mørkt, pludselig får lys fra oven.

Se et Monier-tag ”live”

Vi har efterhånden lagt mange Monier-tage i Birkerød og øvrige dele af Nordsjælland. Har du lyst til at se et tag med en bestemt Monier-tagsten ”live”, kan vi ofte vise dig et konkret tag, hvor du kan se resultatet på et rigtigt tag.

Ring eller skriv, så sender vi dig et godt tilbud på et nyt tag fra Monier. Vi dækker hele Nordsjælland, bl.a. Birkerød, Allerød, Farum, Rudersdal, Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte, Nivå mv. 

Kontakt os og få et tilbud

Bemærk: Vi varetager kun opgaver på Sjælland