Tagreparation


Har dit tag brug for en tagreparation? Hos Dansk Tagkompagni er vi specialister i tagreparation og vedligeholdelse af alle former for tag. Reparationer på dit tag er nemlig vigtige at få lavet hurtigst muligt, hvis du gerne vil have, at det skal holde i mange år.

Indvi os i dine bekymringer om potentielle skader, på enten tlf. 33 22 33 33, eller mail info@dansktagkompagni.dk, så finder vi i fællesskab en løsning der passer dig.

Hvilke tagreparationer kan vi hjælpe med?

Hos Dansk Tagkompagni har vi erfaring med alle typer tag. Vi ved derfor også hvordan vi skal reparere lige netop dit tag. Hvad enten det er tagsten der er faldet ned, dit stråtag der er utæt, eller noget helt tredje.

Mistænker du en skade på dit tag, er du velkommen til at sende os billeder på mail, eller beskrive hvilke indikationer
der tyder på, at du muligvis har brug for en tagreparation.

Det er nemlig vigtigt at tage fat på problemerne i opløbet, da en simpel reparation kan være nok til, at du ikke behøver investere i et nyt tag de næste mange år.

Tagtyper vi kan udføre reparation på:

Er du i tvivl om præcis din tagtype?
Send billeder til info@dansktagkompagni.dk, giv os et kald på tlf. 33 22 33 33, eller udfyld vores kontaktformular

Tagreparation

Hvorfor skal Dansk Tagkompagni stå for din tagreparation?

Vi er et team bestående af dygtige og kompetente medarbejdere med mange års erfaring med tagreparation og tømrerarbejde. Vi har en klar vision om hvad vi står for, og hvordan vores kunder skal opleve os, nemlig som; professionel, pålidelig og personlig.

Det er nemlig vigtigt for os, at det arbejde vi udfører, er af topkvalitet der holder. Derfor er vores leverandører producenter af de bedste materialer på markedet. Samtidig kan du vide dig sikker på, at vi holder vores aftaler, og at du som kunde altid har førsteprioritet, og ikke bare er et nummer i rækken.

Derudover sørger vi altid for at rydde op efter os, så du ikke skal bøvle med det efterfølgende. Vi kommer, udfører din tagreparation, og efterlader omgivelserne præcis som da vi kom.

Når du booker os til at udføre tagrenovering, tagreparation eller andet tagarbejde, så er du sikker på at få følgende: 

  • Vejledning og råd under hele arbejdsperioden
  • Levering til tiden, og den aftalte pris
  • Konkurrencedygtige priser 
  • Kvalitetsarbejde 
  • Oprydning af opgivelserne
  • Medlem af Byg Garanti 

Kontakt os i dag på tlf. 33 22 33 33 eller via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på en tagreparation. Du er også velkommen til at tage et snak med os, hvis du har mistanke om en mulig skade på dit tag. Send os et par billeder via vores e-mail adresse info@dansktagkompani.dk, så vil vi vurdere om du har behov for en reparation af dit tag. 

Typiske skader på tag

Der er mange grunde til et tag kan have brug for reparation. De hyppigst sete skader, kan enten være grundet slid, eller manglende vedligeholdelse. Det kan resultere i, at der trænger fugt ind i selve tagkonstruktionen, hvilket ikke er noget man ønsker. Andre gange kan det være en slem storm, der har resulteret i mistede tagsten.

Uanset hvad grunden er, er det vigtigt at være opmærksom og få udbedret skaderne så hurtigt som muligt.

Læs mere om typiske skader på tage her.

Vi rådgiver dig

Vi sørger altid for at give dig en reel og korrekt rådgivning, hvis du har brug for en tagreparation. Vi er altid ærlige når det kommer til den bedste løsning for dig og dit tag, og vores vigtigste opgave er at du føler dig tryg.

Vi sørger gerne for dine tagrender i samme omgang

Hvis du har brug for en tagreparation, sørger vi på samme tid gerne for dine tagrender. Tagrender må nemlig ikke overses, og er et vigtigt led, når dit hus skal holdes tæt og regnvand skal ledes væk.

Har du besluttet dig for at få et splinternyt tag? Vi har stor erfaring med at give vores kunder et nyt tag af den bedste kvalitet. Læs mere om dine mulighed for et nyt tag her.

Få et gratis og udforpligtende tagtjek hos os

Det er ikke rart at have mistanke om en evt. tagskade. Hvis det ikke bliver opdaget i tide, kan det have store konsekvenser for din bolig, og dette kan nemt blive en større økonomisk omkostning for dig. 

Har du derfor mistanke om en skade, og har brug for en vurdering, så kontakt os i dag. Det eneste du skal gøre er følgende: 

1) Tag et par billeder af dit tag og skaden. Derefter vedhæft billederne i en mail til info@dansktagkompani.dk
2) Skriv en kort beskrivelse af skaden 

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på en vurdering og en evt. tagreparation. Vores priser er konkurrencedygtige, og du kan derfor være helt sikker på at reparationen vil ske indenfor den fastsatte tidsramme og prisen vil være aftalt på forhånd. 

Vores samarbejdspartnere

Hos Dansk Tagkompagni er kvalitet det vigtigste element for at give dig et holdbart resultat. Derfor er vores leverandører de bedste at finde på markedet. Vi har leverandører af alle materialer, hvilket sikre dig, at vi har materialer der passer til alle typer tagreparationer. Læs mere om vores leverandører her; Monier, Decra tag og Randers-tegl/Nibra.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du mistanke eller ved, at dit tag har brug for en tagreparation, er du mere end velkommen til at sende billeder til vores mail info@dansktagkompagni.dk. Hvis du ikke har mulighed for at tage billeder, kan du ringe os op på tlf. 33 22 33 33, og forklare hvorfor du tror dit tag har brug for en reparation. Så finder vi en løsning og giver dig et uforpligtende tilbud.

Certificeret Monier Tagpartner og Decra Tageksepert

Vi er certificeret Monier Tagpartner og Decra Tagekspert. Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, så vi kan stå på mål for resultatet. Det ved vi, du er bedst tjent med, for et nyt tag skal holde i mange år.

Det perfekte tag, der passer til dig, dit hus og din økonomi

Vi har erfaring med alle slags tage fra de mest eksklusive tegltage og flotte stålpladetage til bølgeeternit og tagpaptage.

Vi laver smukke kviste, livgivende ovenlysvinduer, spændende nye lysindfald, gennemførte inddækninger og alt det andet, der gør din bolig til det hjem, du drømmer om.

Få en pris på dit nye tag - kontakt os i dag

Vi stræber altid efter, at du bliver helt tilfreds – både med resultatet og med processen.​ Skriv eller ring på​ 33 22 33 33.

Kontakt os og få et tilbud

Bemærk: Vi varetager kun opgaver på Sjælland